Παντελής Παντελίδης: Καριέρα σαν απίστευτο παραμύθι [photos+vds]

Παντελής Παντελίδης: Καριέρα σαν απίστευτο παραμύθι [photos+vds]

Ένας πραγματικός διάττων αστέρας! Όσο ξαφνικά τον γνωρίσαμε μέσα από το

YouTube τόσο ξαφνικά έφυγε από τη ζωή στο απόγειο της καριέρας του από ένα τραγικό τροχαίο. Το πέρασμα του Παντελή Παντελίδη από τη μουσική σκηνή ήταν σύντομο, αλλά πολύς κόσμος τον λάτρεψε και τον ακολουθούσε σε κάθε επαγγελματικό του βήμα.

Πρόλαβε να κάνει λίγες συνεργασίες, αλλά ήταν με μεγάλα ονόματα: Καρράς, Πάολα, Πλούταρχος, Stan και Φουρέιρα, ενώ ήταν πολύ καλός φίλος του Αντώνη Ρέμου, του Κωνσταντίνου Αργυρού και άλλων γνωστών τραγουδιστών.
Ο Παντελής γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23 Νοεμβρίου 1983 και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής, αλλά ένα θέμα με την καρδιά του τον εμπόδισε.
Εργάστηκε ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού, αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής για να κυνηγήσει το μεγάλο του όνειρο. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε σπουδάσει ποτέ ούτε μουσική, ούτε τραγούδι.Είναι αυτοδίδακτος και τα τραγούδια του τα έγραφε ο ίδιος, ξεκινώντας από 13 ετών. Είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομα της, «Αθηνά».
Τον γνωρίσαμε από εκείνα τα πρώτα αυτοσχέδια βίντεο που ανέβασε μόνος του στο διαδίκτυο… είναι ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που έγινε διάσημος μέσα από το διαδίκτυο.http://www.tff.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *