O Θρύλος.. Παντελής Παντελίδης!

O Θρύλος ακούει στο όνομα Παντελής Παντελίδης..

Ο Μύθος ακούει στο όνομα Παντελής Παντελίδης..
Ο Έρωτας  ακούει στο όνομα Παντελής Παντελίδης..
Η καψούρα ακούει στο όνομα Παντελής Παντελίδης..
Η αγάπη ακούει στο όνομα Παντελής Παντελίδης..
Ο Άνθρωπος ακούει στο όνομα Παντελής Παντελίδης..
Όλα σ αυτή την ζωή έχουν ένα όνομα πλέον:Παντελής Παντελίδης!!
Τι θα μπορούσα να πω εγώ μια ερασιτέχνης στιχουργός που περνάει την ώρα της γράφοντας  λιτούς στίχους για τον <γίγαντα> της στιχουργικής.
Τι θα μπορούσαν να πουν άλλοι άγνωστοι και γνωστοί στιχουργοί  για τον περίεργο και ξεχωριστό τρόπο γραφής  του Παντελή Παντελίδη.
Τι θα μπορούσα να πω  για τον μουσικό-συνθέτη και ερμηνευτή Παντελή Παντελίδη όταν οι συνάδελφοί του στον χώρο του τον έκριναν και στάθηκαν πλάι είτε ως φίλοι είτε ως συνεργάτες.
Σέβομαι και εκτιμώ τα μεγάλα ονόματα του χώρου που δεν είδαν με υπεροψία το νεαρό που ξεπετάχτηκε μόνος απ το youtube και παραδέχτηκαν το <φαινόμενο> Παντελής Παντελίδης..
Ένα παιδί που τα είχε όλα όπως είπε ο ίδιος σε μια συνέντευξή του και δεν ήθελε τίποτα άλλο.
Δεν ήταν αχάριστος με την ζωή  και μεγαλωμένος με αγάπη και αρχές με σπάνιες ηθικές αξίες φτάνοντας στο απόγειο της δόξας είχε το νου του στον άρρωστο , στον αδύναμο.. στον φτωχό.
Δεν είμαι δημοσιογράφος για να γράψω ένα άρθρο και να παρουσιάσω τον αγαπημένο καλλιτέχνη με φράσεις και λόγια  με ακρίβεια γι αυτό που ήταν .. αυτά που έδωσε στην ολιγόχρονη πορεία της ζωής του.
Μπορώ μόνο να πω ότι γνώρισα καλά τον Παντελή μετά τον θάνατό του μέσα από δημοσιεύματα ιστοσελίδων.
Μπορώ να πω πως  έπρεπε να εμπιστευτώ έναν άγνωστο που ήθελε να με γνωρίσει στον Παντελή , έτσι σήμερα θα είχα την χαρά να λέω πως γνώρισα αυτόν τον σπουδαίο Άνθρωπο που έκανε μια ολόκληρη Ελλάδα να κλαίει στην μνήμη του.
Όποιος δεν δάκρυσε στο άκουσμα του τραγικού θανάτου του Παντελή Παντελίδη ίσως δεν κατάλαβε  για ποιόν μιλούσαν τα Μ.Μ.Ε.
Με λυπεί αφάνταστα το γεγονός ότι εκείνη η <σκοτεινή> τελευταία νύχτα της ζωής του παραμένει σκοτεινή και τα πολλά αναπάντητα γιατί μπήκαν στο μυαλό πολύ κόσμου.
Ως ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη του προσπάθησα με αυτό το video(3 μοιρασμένα λόγω αδυναμίας να ανεβάσω ένα) να κρατήσω κι εγώ ζωντανή την ανάμνηση του στις καρδιές του κόσμου που τον λάτρεψε!

Η ζωή Παντελή στάθηκε σκληρή μαζί σου.. Πολύ άδικη και σκληρή..
Με σεβασμό στην μνήμη σου,,
Πόπη Ι Νικολάου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *