Καίτη Γαρμπή:«Σαφώς κάποιοι προσπάθησαν να με βγάλουν από την πορεία μου αλλά εγώ κοίταζα πάντα ευθεία»

Τι αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια;
Στην πρωϊνή εκπομπή “Σπίτι μου Σπιτάκι μου” εμφανίστηκε ιδιαίτερα αποκαλυπτική η δημοφιλής ερμηνεύτρια

και μίλησε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για όλα! Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην νέα της συνεργασία με τον Τούρκο Μπουράκ Κούτ όπου ετοιμάζει αυτό τον καιρό δύο νέα ντουέτα, σε παλιές συνεργασίες αλλά και για την συμμετοχή της ως πρωταγωνίστρια στο musical “Barbarella”. Αποκάλυψε ακόμη τη μεταγραφή της στην νέα δισκογραφική στέγη της Panic Records λέγοντας χαρακτηριστικά: “Είναι μια καινούργια οικογένεια η Panic Records, ένα καινούργιο σπίτι και χαίρομαι πολύ για αυτό”.

 Είναι πολύ σημαντικό για ένα καλλιτέχνη να βρίσκει ανθρώπους που τον εκτιμούν,τον σέβονται και έχουν ένα κοινό στόχο και είμαι σίγουρη ότι θα βαδίσουμε καιρό μαζί.” Αναφέρθηκε ακόμα στη συνεργασία της με την Άννα Βίσση την περίοδο 2000- 2001, αναφέροντας ότι αυτό που παρουσίαζαν ήταν ένα πολύ εκρηκτικό εγχείρημα για την εποχή του, μια πολλή μεγάλη συνεργασία που ξεχωρίζει ιδιαίτερα. 
Ερωτηθείσα σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα βήματά της στον καλλιτεχνικό χώρο, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Δεν μένω στα δύσκολα και στα άσχημα. Σαφώς κάποιοι προσπάθησαν να με βγάλουν από την πορεία μου αλλά εγώ κοίταζα πάντα ευθεία”. Μείνετε συντονισμένοι στο tralala.gr για να μαθαίνετε όλα τα νεότερα! – See more at: http://www.tralala.gr/keti-garmpisafos-kapii-prospathisan-na-me-vgaloun-apo-tin-poria-mou-alla-ego-kitaza-panta-efthia/#sthash.tHOIn9Ua.dpuf

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *