Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2021: Ένα πρόβλημα γεννιέται μαζί με την λύση του

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2021: Ένα πρόβλημα γεννιέται μαζί με την λύση του

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2021Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2021: Ένα πρόβλημα γεννιέται μαζί με την λύση του

Έτσι όπως είναι διαμορφωμένη η εικόνα του ουρανού, όλα τα ζώδια, είναι εκτεθειμένα σε αρνητικές επιρροές

Η Πανσέληνος της 21ης Σεπτεμβρίου στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου δεν είναι κι από τις… εύκολες, ιδιαίτερα σε συναισθηματικό επίπεδο, αφού συνδυάζεται με μια Αφροδίτη διασπασμένη ανάμεσα στις ελευθερίες του Ουρανού και τα πρέπει του Κρόνου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αυτό που θες δεν θα το βρεις κι αν το βρεις όλο και κάτι θα σου χαλάσει την ευτυχία.
Επιπλέον έχει και τον Άρη για… παρανυφάκι, που παρότι είναι πέντε μοίρες πιο εκεί και στον Ζυγό την… δουλειά του θα την κάνει, παράγοντας εντάσεις και ενστικτώδεις αντιδράσεις που κινούνται έξω από κάθε λογική!

Υπάρχουν βέβαια και τα… κλασικά που προκύπτουν από την ενεργοποίηση του άξονα Παρθένου-Ιχθύων (εργασιακά, υγεία) με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω όμως να δίνει διέξοδο, ενίοτε γκρίζα ή και… κατάμαυρη, αφού το τέλος πραγμάτων είναι από τα αγαπημένα του… trends! Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2021

Και τελικά έτσι όπως είναι διαμορφωμένη η εικόνα του ουρανού, όλα τα ζώδια, είναι εκτεθειμένα σε αρνητικές επιρροές, μην ξεχνάς ποτέ όμως ότι ένα πρόβλημα γεννιέται μαζί με την λύση του κι αυτή καλείσαι να βρεις, αναδεικνύοντας τα πιο δημιουργικά και…πολιτισμένα στοιχεία της προσωπικότητας σου κόντρα στις σκοτεινές πλευρές μιας πραγματικότητας, που υπάρχει μεν αλλά δεν πρέπει να σε ορίζει κιόλας.

πηγή

Categories:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *