Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφίδα: Φωτογραφίες από τον πολιτικό τους γάμο ένα μήνα πριν υποδεχτούν την κόρη τους!

Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφίδα: Φωτογραφίες από τον πολιτικό τους γάμο ένα μήνα πριν υποδεχτούν την κόρη τους!

Λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το πρωί της περασμένης Δευτέρας, στο δημαρχείο Καλυβίων.

 
Εκείνη, ευτυχισμένη και λαμπερή μέσα σ’ ένα λιτό λευκό φόρεμα, κι εκείνος το ίδιο χαρούμενος καικαθόλου αγχωμένος, έζησαν μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής τους. Στο πλευρό τους αυτή την ξεχωριστή ημέρα ήταν λίγοι και εκλεκτοί φίλοι και συγγενείς – ανάμεσά τους, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ, ο Διονύσης Σχοινάς, αλλά και ο Γιώργος Λιανός με τη σύζυγό του, Ανθή Ανδροτσάκη, και τη Στεφανία Ρίζου, με τους οποίους εμφανίζεται στο «Blondies» ο Γιάννης Βαρδής.
Φορτισμένος συναισθηματικά, ο γαμπρός δε σταματούσε να λέει στους καλεσμένους του ότι «Ο πατέρας μου είναι εδώ, μαζί μου, και μας βλέπει από ψηλά». Ένας από τους μάρτυρες  του γάμου τους ήταν και ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Χριστίνα. Αμέσως μετά οι νεόνυμφοι παρέθεσαν brunch σε all day cafe restaurant στη Βουλιαγμένη.
Θυμίζουμε πως η Νατάσα Σκαφίδα διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και λίγο πριν το Πάσχα το ζευγάρι θα υποδεχτεί την κόρη του. 


Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό Hello απ΄τον γάμο τους:



http://www.govastileto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *