Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/clients/client4/web5/web/wp-includes/functions.php on line 6078
bekuar Krishtlindje në botë dhe ju ... :) -Η ψυχή μου σ ένα στίχο-

bekuar Krishtlindje në botë dhe ju … 🙂

Hapni derën e dashurisë
që Krishti na mësoi,
dhe këtë vit për të lindur në zemrat tona
të jetë udhëheqësi ynë jeta.

bekuar Krishtlindje
në botë dhe ju … 🙂

Categories:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *