Φταίει το γομάρι βαράμε το σαμάρι….(λέμε στο χωριό μου)

Για την Ελλάδα έφτασε ο κόμπος στο χτένι , Οι κοινωνία δεν αντέχει με λόγια απλά τα μέτρα που κάθε μέρα την γονατίζουν ποιο πολύ.
Έτυχε στον Σύριζα να κάνει την μεγάλη τομή για να βγούμε οριστικά από το τούνελ της ανέχειας και της θλίψης. Θα βγούμε η αυτό είναι μια άλλη ιστορία που θα την πούμε μια άλλη φορά…
.

5 χρόνια η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ ένα στόχο είχαν . Να κυβερνούν και να υπακούν τυφλά στην  Μέρκελ
 Κανείς τους δεν νοιάστηκε πραγματικά για τον λαό κι ας έλεγαν τάχα πως τον νοιάζονται και θα βγούμε το 2016 από την κρίση. Μας έλεγαν το μνημόνιο τελειώνει αλλά όχι μόνο δεν τέλειωνε αντίθετα οι δανειστές τους ζητούσαν ποιο σκληρά μέτρα  αυτά δηλαδή που εφαρμόζει ο Αλέξης Τσίπρας.
Δεν ήταν δυνατόν όμως από την μια να λένε όχι άλλα μέτρα και  βγαίνουμε από το μνημόνιο και από την άλλη να πάρουν την ίδια στιγμή καινούργια.
Ψέμα στο ψέμα φτάσαμε στις εκλογές. Ήταν η μόνη λύση να ξαναγίνουν κυβέρνηση και να βρουν μια νέα δικαιολογία να μας φορτώσουν τα μέτρα που ήδη γνώριζαν ποια είναι.
Η σούπα έκοψε και νικητής των εκλογών ο Αλέξης Τσιπρας.
Όχι Αλέξη….. δεν μπορούσες να σκίσεις τα μνημόνια όσο και αν το πίστεψες όταν το έλεγες.
 Από το 2012 η Ελλάδα ήταν δεσμευμένη ήδη στα χέρια των δανειστών.
Η έκανες πίσω και άφηνες ξανά την κυβέρνηση της χώρας  μας στα  χέρια των ιδίων η θα έκανες στροφή  και θα προσπαθούσες να βγάλεις την χώρα από τα αδιέξοδα .
Προτίμησες  την στροφή με όποιο πολιτικό  για σένα  κόστος αλλά εύχομαι να μην πληρώσεις εσύ τα λάθη για τα οποία ευθύνονται άλλοι.
Πόπη Ι  Νικολάου
-η ψυχή μου σ ένα στίχο-

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *