Αντώνης Ρέμος: Έδωσε τέλος στην κόντρα του με τον Πλούταρχο επί πίστας!

Αντώνης Ρέμος: Έδωσε τέλος στην κόντρα του με τον Πλούταρχο επί πίστας!
Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιάννης Πλούταρχος βρέθηκε την περασμένη  Παρασκευή ο Αντώνης Ρέμος συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Υβόννη Μπόσνιακ. Ο Αντώνης κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της βραδιάς αποδέχθηκε με χαρά το κάλεσμα του Γιάννη να πει ένα από τα τραγούδια του. 

Ο τραγουδιστής λοιπόν, εκτός από την επιτυχία του «Δυο Ψέματα» που ερμήνευσε, επεφύλαξε και μία έκπληξη, καθώς αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν εδώ και χρόνια σε κόντρα με τον συνάδελφό του. «Όπως βλέπετε, είναι πολλά περισσότερα αυτά που μπορούν να μας ενώσουν από αυτά που μπορούν να μας χωρίσουν. Τον αγαπάω και θα τον αγαπάω για πάντα», είπε από το μικρόφωνο ο Αντώνης. 



Να θυμίσουμε πως τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Γιάννης  Πλούταρχος μίλησε σε συνέντευξή του για τα δημοσιεύματα που λένε ότι είναι «στα μαχαίρια» με τον Αντώνη. «Είναι αστεία όλα αυτά που λέγονται! Ο καθένας μας έχει την δική του ξεχωριστή πορεία στο τραγούδι. Δεν είμαστε ανταγωνιστές, είμαστε συναγωνιστές, με ένα ιδιαίτερο στυλ στο τραγούδι. Περιπατητές είμαστε στο τραγούδι και ο χρόνος θα δείξει αν θα μείνουν τα χνάρια μας», είχε πει στο περιοδικό «Εγώ Weekly».http://www.govastileto.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *