Ο Ηλίας Βρεττός αυτό το χειμώνα πάει… Αpotheke!| Δείτε backstage υλικό από την επίσημη φωτογράφιση

Ο Ηλίας Βρεττός στην φωτογράφιση για την αφίσα του Apotheke…!

Η μεγάλη είδηση στα νυχτερινά δρώμενα της σεζόν που ξεκινάει είναι η δυναμική άφιξη του Ηλία Βρεττού στο Apothèke, στο χώρο όπου μεσουράνησε ένα από τα πιο θρυλικά αθηναϊκά hot spots, το Wild Rose. Ο πάλαι ποτέ «ναός» της διασκέδασης αναγεννιέται μέσω του Apothèke σε μία προσεγμένη μουσική σκηνή που αναμένεται να γίνει το στέκι του φετινού χειμώνα!
Ο Ηλίας Βρεττός κορυφώνοντας μια σειρά άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων τόσο στην Αθήνα όσο και στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις που αναμένεται να δώσει νέο αέρα στο live clubbing. Ο χαρισματικός καλλιτέχνης βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Τα τραγούδια του «Και πετάω ψηλά» και «Όλα τα ξέρω» κυριαρχούν όσο λίγα στο airplay των ραδιοφώνων, ενώ ο ίδιος δείχνει και δηλώνει πανέτοιμος να γίνει ο πρωταγωνιστής της νέας σεζόν.
Λίγες μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα, ο αγαπημένος τραγουδιστής φωτογραφήθηκε από την εξαιρετική φωτογράφο Ιωάννα Τζετζούμη.
To Apothèke βάζει το πιο δυνατό στοίχημα όσον αφορά τη διασκέδασή μας για τη σεζόν που ξεκινάει.
Σ’ αυτό το άκρως ανεβαστικό πρόγραμμα συμμετέχουν οι Otherview, ο Γιάννης Παπαποστόλου και ο πιστός πλέον συνεργάτης του Ηλία Βρεττού, Dj και μουσικός παραγωγός του Λάμψη Fm 92.3, Νίκος Μάρκογλου.
Η πρεμιέρα του Apothèke είναι προγραμματισμένη για τις 23 Οκτωβρίου και αναμένονται πολλές εκπλήξεις
http://www.tralala.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *